Denver Ltd. - ®Konsolos Tercüme www.vizebasvuru.org, Hırvatistan vize başvurularınızı İzmir’de güvenle hazırlatabileceğiniz, on-line ve off-line vize formlarınızı doldurtabileceğiniz, tercüme ve danışmanlık hizmeti alabileceğiniz bir firmadır. Hırvatistan göçmenlik ve yabancılar hukuku mahkemeleri nezdinde hukuki tecrübe sahibi profesyonellerden oluşan ekibi ile Hırvatistan konsolosluğu nezdinde vize ile ilgili her türlü sorunlarınızı çözmenize yardımcı olabilecek bilgi birikimi ve tecrübeye sahip ekibimizle Hollanda vize işlemlerinizi kolayca halledebiliriz.
Hırvatistan Turistik Vize Başvurusu İçin Gerekli Evraklar Listesi:
Firmamız tarafından, gerekli olan tüm evraklarınız düzenlenmekte, başvuru formlarınız doldurulmakta, zorunlu
Seyahat Sigortanız yapılmakta, randevunuz alınmakta, kısacası dosyanız eksiksiz olarak tarafımızca profesyonel bir şekilde hazırlanmaktadır.
Hırvatistan Vizesi Gerekli Evraklar:
MS-WORD
/
PDF
ve
Hırvatistan Vize Başvuru Formu
:
Hırvatistan vize başvurusu ile ilgili icapları yerine getirmek vize başvuru sahibinin sorumluluğunda olduğundan, belirtilen dokümanlar sunulmadığı takdirde başvurunun reddedilmesi için gerekçe oluşacaktır. Vize görevlisi, sunmuş olduğunuz evraklara dayalı olarak karar verecektir. Kişisel koşullarınızın yanı sıra, başvurunuzun nedenlerini de net olarak belgelemek büyük önem taşımaktadır. Bu nedenle, evrakların mümkün mertebe eksiksiz olarak hazırlanması ve Konsolosluğa sunulması hayati önem taşımaktadır.
www.vizebasvuru.org bünyesinde, temin ettiğiniz tüm evraklarınız incelenip belli bir düzen içinde vize başvuru dosyanıza eklenmekte, vize başvuru formlarınız doldurulmakta, zorunlu Seyahat Sağlık Sigortanız ve gerekli evrak tercümeleri tarafımızca yapılmakta olup kısacası dosyanız eksiksiz olarak tarafımızca profesyonel bir şekilde hazırlanmaktadır.
Dilerseniz bizi (232) 425-2328 numaralı telefonumuzdan arayabilir ya da
e-posta ile talebinizi ileterek bilgi alabilirsiniz. Vize danışmanlık hizmetimizden yararlanmak için çoğu zaman ofisimize gelmenize bile gerek kalmamaktadır. Hırvatistan vizesi için gerekli evrakları ve diğer detayları aşağıda bulabilirsiniz. Bu evrakları bize kargo ile de ulaştırabilirsiniz. Talebiniz doğrultusunda mümkün olan en profesyonel vize danışmanlık hizmetini alacağınızdan emin olabilirsiniz.
Hırvatistan vize başvurusu, Hırvatistan Konsolosluğunca yetkilendirilmiş, şu şehirlerde mevcut
VFS Global
ofislerinden randevu ile yapılabilir:
Edirne, Kırklareli, Tekirdağ, Istanbul, Yalova, Kocaeli, Sakarya, Düzce, Çanakkale, Balıkesir, Antalya, Bursa, Bilecik, Kütahya, Manisa, Izmir, Uşak, Aydın, Denizli, Muğla ve Burdur’da ikamet edenlerin Istanbul, Izmir, Bursa ve Antalya’daki Vize başvuru merkezlerinden başvurmaları gerekmektedir.
Geriye kalan diğer illerde ikamet eden başvuru sahipleri Ankara ve Gaziantep’teki Vize başvuru merkezlerinzden başvurmaları gerekmektedir.
Ankara’daki Hırvatistan Büyükelçiliği’nin kabul ettiği ülkeler: Afganistan, Azerbaycan, Kırgızistan, Tacikistan, Türkmenistan, Özbekistan
VFS Global ofislerinde mevcut personel sizin adınıza Schengen vize başvuru dosyanızı hazırlamazlar. Hatta size verebilecekleri vize danışmanlık hizmeti de son derece sınırlıdır. Tercüme hizmeti zaten veremezler. Vize başvuru merkezi görevlileri, sadece sizin getireceğiniz evrakları ve başvuru formlarını olduğu gibi teslim alır ve konsolosluğa iletirler; bizim gibi vize danışmanı ya da yeminli tercüman değildirler. Bir dava açacağınız zaman ilgili mahkemenin kaleminden ne kadar bilgi alabilirseniz, VFS Global görevlilerinden de ancak o kadar bilgi alabilirsiniz. Davayı kazanmak için nasıl ki iyi bir avukata ihtiyacınız varsa, Hırvatistan vize başvurusu için de profesyonel ve güvenilir bir vize danışmanına ihtiyacınız olacaktır. Hırvatistan vize başvurusu için profesyonel destek almak her zaman başvuru sahiplerini bir adım öne taşıyacak ve aynı zamanda ret alma ihtimalini minimuma indirecektir. Hırvatistan vize başvurusunu profesyonel bir şekilde yapmak istiyorsanız, lütfen bizimle temasa geçin: (232) 425-2328 ya da
e-posta ile talebinizi ileterek bilgi alın.
Hırvatistan vizesi alabilmeniz için aranan ilk şart, sizi ülkenize bağlayan güçlü unsurlara sahip olduğunuzu belgeleyebilmenizdir. Bu “güçlü bağlar,” ülkeden ülkeye, şehirden şehre ve kişiden kişiye değişmektedir. Çalışıyor olmanız, maddi varlıklarınızın, evinizin, ailenizin ya da banka hesabınızın olması bağ olarak gösterilebilir. Bu güçlü bağlar, sizi ülkenize bağlayan çeşitli sosyoekonomik unsurlarıdır. Örneğin, mal varlığınız, işiniz, sosyal ve ailevi ilişkileriniz, bakmakla yükümlü olduğunuz yakınlarınız, girmek zorunda olduğunuz sınavlar, gitmeniz gereken okullar, kurslar vs duruma ve şartlara göre birer bağ sayılabilir.
Sizi ülkenize bağlayan durumları gözden geçirdiğinizde, Hırvatistan Konsolosluğu bünyesinde hizmet vermekte olan vize görevlisi, başvuru dosyanızı incelerken ülkenizi terk etme niyetinizin olmadığına ve geri dönmek için güçlü bağlarınızın mevcut bulunduğuna ikna olur muydu sorusuna dayanaklı bir cevap verebiliyorsanız, Hırvatistan vizesini alma şansınız yüksek demektir. Eğer bir işiniz, sorumlu olduğunuz bir aileniz, kendi eviniz ya da kiraladığınız bir ev/daire veya seyahatinizin bitiminde ülkenize dönmenizi gerektirecek başka yükümlülükleriniz ve taahhütleriniz varsa Hırvatistan vize başvurusu yaptığınızda büyük ihtimalle “evet” cevabı alırsınız. Her kişinin durumu farklı olduğundan ve Hırvatistan vize başvurunuz hakkında olumlu ya da olumsuz karar vermek tamamen konsolosluk vize görevlisinin inisiyatifinde olduğundan, “garantili vize danışmanlık hizmeti veriyoruz” demek sadece profesyonel olmayan firmaların söylemidir. Davayı kazanma garantisi veren bir avukat ne kadar inandırıcı ve güvenilir olabilirse, "garantili vize alınır" diyen bir acente ya da vize danışmanı veya göçmenlik avukatı da o kadar dürüst olabilir.
Acaba evraklarım eksik mi, başvurum reddedilir mi, beni uğraştırırlar mı şeklindeki endişelerinize son veriyoruz. Vize başvuru işi artık sizi korkutmasın. Profesyonel ekibimiz, konsolosluklardaki işlerinizi en kolay şekilde halletmenizi sağlar. İşimiz sadece form doldurmak değil, yapacağınız başvurunun başarılı sonuçlanması ve harcadığınız paranın boşa gitmemesi için yanınızda adım adım yürümek ve ihtiyacınız olan danışmanlığı sağlamaktır.
Firmamızca profesyonel olarak hazırlanacak olan başvuru dosyanız, Hırvatistan konsolosluk memurlarını ikna edecek şekilde, size özel sosyo-ekonomik durumu en olumlu yanlarıyla yansıtacak ve dolayısıyla Hırvatistan vizesi almanızı sağlayacaktır. Tarafımızca hazırlanacak olan teşekküllü vize dosyası sayesinde Hırvatistan vize randevusu esnasında konsolosluktaki ya da vize başvuru merkezindeki vize görevlisi ile yapacağınız görüşmelerde size ait profesyonel, sosyal, kültürel ve diğer faktörleriniz net olarak belgelenmiş ve açıklanmış olduğundan, can sıkıcı vize mülakat sorularıyla strese girmez, güle oynaya rahat bir Hırvatistan vize başvurusu yaparsınız.
Göçmen statüsünde olmayan ziyaret ya da geçici ikamet amaçlı Hırvatistan vizesi size Hırvatistan’daki gümrük kapısına kadar seyahat etme imkânı tanır. Gümrük kapısına vardığınızda, giriş işlemlerinizi gerçekleştirecek Hırvatistan Gümrük ve Sınır Muhafaza memuru ülkedeki kalış sürenize karar verecektir. Vizenizin geçerlilik süresi Hırvatistan’da bilfiil kalabileceğiniz süre anlamına gelmez. Örneğin 10 yıllık Hırvatistan vizesiyle Hırvatistan’da 10 yıl kesintisiz kalamazsınız. Bir veya iki yıllık bir vize de size bu süre boyunca Hırvatistan’da kesintisiz kalma hakkı sağlamaz. Hırvatistan’da yasal olarak kalma izniniz, pasaportunuzdaki Gümrük ve Sınır Muhafaza damgasının üzerindeki tarihe kadardır. Bunun yanı sıra, başvurunuz esnasında belirtmiş olduğunuz süreden daha uzun kalmanız durumunda gelecekte yapacağınız Hırvatistan vize başvurularınızı olumsuz olarak etkileyebilir.
Hırvatistan Vizesi için Gerekli Evraklar – Genel Liste
- Diploma veya Öğrenci Belgesi:
Mezun durumda iseniz geçici çıkış belgesi veya diploma fotokopisi, öğrenci iseniz son bir kaç hafta içinde alınmış öğrenci belgesi. Eğitiminize ara vererek yurtdışına çıkıyorsanız, okuldan izinli veya kaydınızı dondurabileceğinize dair yazı almalısınız. Ayrıca güncel transkript de başvurunuzun içeriğine göre faydalı olabilir.
- Eğitim Sertifika ve Belgeleri:
Daha önce dil kursuna gittiyseniz devam sertifikası veya okuldan alınmış hangi sürelerle hangi kura gittiğinize dair devam yazısı, varsa aldığınız veya almakta olduğunuz sertifika programları, meslek eğitim programları vb belgeler.
- (Evli iseniz) Aile Belgeleri:
Evlilik Cüzdanı, eşinizin ve çocuklarınızın kimlik fotokopileri veya nüfus müdürlüğünden alınmış vukuatlı nüfus kayıt örneği
Aşağıda açıklanan belgelerle, tamamen kendi imkanlarınızla ülkede
kalacak düzeyde maddi olanaklara sahip olduğunuzu ispatlamalısınız. Bankada en az 3 ay süreyle hareket gören nakit birikiminiz olmalıdır. Birikimleriniz tamamen size veya ailenize ait olmalıdır. Göstereceğiniz paranın kaynağı çok önemlidir.
- Öğrenciyseniz veya bir işte çalışmıyorsanız:
Ailenizin tüm ev ve arsa tapu fotokopileri Ailenize veya size ait olan tüm banka hesap cüzdanları aslı veya son 6 aylık hareketi gösteren hesap ekstreleri Bankadan alınan son hesap bakiyesini belirten resmi yazı (Varsa) Otomobil ruhsat fotokopileri Kredi kartı ekstreleri (Aileniz maaşlı çalışıyorsa) Çalıştıkları işyerinden kaç yıldır çalıştıklarını ve şu anki görevini açıklayan resmi yazı, son 3 aylık maaş bordroları, (SSK'lı iseler) SSK işe giriş bildirgesi (Aileniz serbest çalışıyorsa) Vergi levhası fotokopisi, Ticaret Sicil Gazetesi fotokopisi, Oda Sicil Kağıdı (Varsa) Repo, Borsa, Tahvil hesaplarıyla ilgili hesap hareketleri ve son bakiyeleri gösteren resmi yazıların orijinalleri (Evli iseniz) Eşinize ait (varsa) maaş bordrosu, (varsa) ruhsat-tapu fotokopileri.
- Kendi işinizi yapıyorsanız veya bir yerde çalışıyorsanız:
Ailenize ve size ait olan tüm ev ve arsa tapu fotokopileri Ailenize veya size ait olan tüm banka hesap cüzdanları aslı veya son 6 aylık hareketi gösteren hesap ekstreleri Bankadan alınan son hesap bakiyesini belirten resmi yazı (Varsa) Otomobil ruhsat fotokopileri Kredi kartı ekstreleri (Maaşlı olarak çalışıyorsanız) Çalıştığınız işyerinden kaç yıldır çalıştığınızı ve şu anki görevinizi açıklayan resmi yazı, eğitiminiz süresince izinli olduğunuza dair yazı, bu yazıyı imzalayan kişinin imza sirküsü, son 3 aylık maaş bordrolarınız, (SSK'lı iseniz) SSK işe giriş bildirgesi (Serbest çalışıyorsanız) İşyerinizin vergi levhası fotokopisi, Ticaret Sicil Gazetesi fotokopisi, Oda Sicil Kağıdı, imza sirküleriniz, (varsa) Şirket hesabınızla ilgili bankadan alınmış son bakiye durumunu belirten resmi yazı ve son 6 aylık hareketi gösteren hesap ekstresi (Evli iseniz) Eşinize ait (varsa) maaş bordrosu, (varsa) ruhsat-tapu fotokopileri (Varsa) Repo, Borsa, Tahvil hesaplarıyla ilgili hesap hareketleriniz ve son bakiyeleri gösteren resmi yazıların orijinalleri.
|
|